iTheorie

Online theorie leren voor auto, motor of bromfiets

Snel en effectief stap voor stap leren voor het CBR theorie-examen voor auto, motor of bromfiets. Online lesmethode met de volledige lesstof in behapbare stukjes, met voldoende oefenvragen tussendoor en in totaal 50 oefenexamens om de geleerde stof te toetsen.

iTheorie
iTheorie
iTheorie voor
iTheorie achter
iTheorie pasje voor
iTheorie pasje achter

Online leermethode

Online theorie leren? Dat kan snel en effectief met iTheorie, voor zowel het auto-, motor- als bromfietsrijbewijs. Je leert de theorie stap voor stap tot in de puntjes en wordt regelmatig getoetst door middel van oefenvragen tussendoor. De 50 oefenexamens in dit pakket zijn een goede voorbereiding op het daadwerkelijke theorie-examen. Ook heb je de mogelijkheid online lessen te volgen via Zoom, gegeven door een vakkundige docent. De opleiding wordt dagelijks bijgehouden en is daardoor altijd up-to-date.

Beschikbaar in Engels

De volledige opleiding voor de personenauto is ook beschikbaar in het Engels, inclusief de online lessen via Zoom. Natuurlijk zijn hierbij ook alle oefentoetsen en -examens in het Engels, als een goede voorbereiding voor het CBR-examen in het Engels.

Hoe het werkt

Je ontvangt een eigen unieke code. Je kan hiermee op elk apparaat met internet inloggen. Ook kan je onbeperkt wisselen tussen apparaten, bijvoorbeeld thuis op je laptop en onderweg op je mobiele telefoon. iTheorie onthoudt vanzelf waar je bent gebleven.

Daarom iTheorie

  • Ingedeeld in de 8 CBR-onderwerpen
  • Meerdere deeltoetsen en een eindtoets per hoofdstuk
  • Stapsgewijze opbouw zodat je optimaal leert
  • Maar liefst 50 oefenexamens
  • Toegang tot gratis live lessen (één per hoofdstuk) via Zoom
  • Gratis herhalingscursus

    Iedereen kan zijn dag even niet hebben en ondanks een goede voorbereiding toch zakken. Wij begrijpen dat dit in zichzelf al vervelend genoeg is. Daarom kan je aan het eind van de opleiding eenmalig gratis de herhalingscursus activeren en nog een keer alle 50 oefenexamens doen. Zo kun je weer volop aan de slag!