Theoriepakket personenauto compleet

Compleet pakket met theorieboek, samenvatting, verkeersbordenboek en 10 uur online examentraining

Dit complete pakket bestaat uit het theorieboek 'Theorie leren personenauto', een handige samenvatting, een compleet verkeersbordenboek en 10 uur online examentraining. De perfecte voorbereiding voor het CBR theorie-examen!

Compleet pakket

Met dit complete pakket kan je direct aan de slag voor het CBR theorie-examen. Het lesboek bevat de volledige lesstof op een logische wijze gerangschikt in 8 hoofdstukken, volgens de indeling van het CBR. Tijdens het leren kan je jouw voortgang regelmatig checken met de bijbehorende online oefentoetsen. Deze staan met handige QR-codes aangegeven in het boek. Heb je het boek volledig doorgenomen, dan kan je beginnen aan de online oefenexamens. Deze zijn op dezelfde manier vormgegeven als het echte CBR examen, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Tussendoor kan je de samenvatting als naslagwerk gebruiken, hierin zijn de belangrijkste onderwerpen per hoofdstuk opgenomen in beknopte maar duidelijke taal.

Verkeersbordenboek

Niet alleen tijdens het oefenen, maar ook later tijdens de rijlessen is het verkeersbordenboek een onmisbaar hulpmiddel. Met alle borden netjes gerangschikt per soort, is dit een mooi handzaam en praktisch boekje. Ook als je straks je rijbewijs hebt!

Online oefentoetsen en examens

Om de kans van slagen te vergroten, krijg je bij dit pakket een gratis online examentraining. Deze training is goed voor maar liefst 10 uur online oefenen met deeltoetsen en proefexamens. En wil je langer oefenen, dan is de code gemakkelijk op te waarderen. De onderdelen corresponderen met de 8 hoofdstukken in het theorieboek en de samenvatting. Op die manier zie je in één oogopslag welke onderdelen meer aandacht nodig hebben. En doordat de oefenexamens overeenkomen met de theorie-examens van het CBR, word je perfect voorbereid.

Waarom het complete pakket?

  • Geen andere lesmaterialen nodig.
  • Gerangschikt volgens de 8 onderwerpen van het CBR.
  • Toegang tot online examentraining voor een nog betere voorbereiding.
  • Inclusief beknopte samenvatting, het ideale naslagwerk.
  • Inclusief verkeersbordenboek, ideaal tijdens, maar ook na de opleiding.
  • Gerelateerde producten