Over LENS Verkeersleermiddelen

Lens ontwikkelt verkeersleermiddelen waarmee cursisten zich voorbereiden op hun rijlessen en het theorie-examen bij het CBR. Stuk voor stuk lesmaterialen waarmee ze kunnen oefenen op een manier die bij hen past.

Met onze theorie- en praktijkboeken, apps en digitale cursussen helpen we leerlingen vooruit. Op de korte én lange termijn. Want theorie leren is niet alleen belangrijk om je rijbewijs te halen, het is ook onmisbaar om straks veilig de weg op te gaan. Langdurig effect. Dat is waar het om draait.

Lens ontwikkelt leermiddelen voor het

Het autorijbewijs

Het motorrijbewijs

Het bromfietsrijbewijs

Veilig de weg op

Als rijinstructeur wil je dat leerlingen vooruitgang boeken. Ze moeten het voertuig correct kunnen besturen en de verkeersregels van A tot Z kennen. De leermiddelen van Lens helpen daarbij. Van digitale omgevingen voor het leren van verkeersborden tot praktijkboeken voor het perfectioneren van de kijktechniek.

Altijd up-to-date

Actuele kennis is enorm belangrijk tijdens de rijlessen en het praktijkexamen bij het CBR. Daarom zijn de leerproducten van Lens altijd up-to-date. Onmisbaar voor elke rijschool en professionele rijinstructeur.