Praktijk leren personenauto (Engelse versie)

Te gebruiken voor, tijdens en na de rijlessen.

Het ideale boek voor het praktijkgedeelte van jouw opleiding. Te gebruiken als voorbereiding, handleiding en naslagwerk. Uitgebreide uitleg van de praktijk, met duidelijke plaatjes en stappenplannen. Met voortgangstabellen, zelfreflectieformulieren en uitslagformulieren voor proefexamens.

Daarom praktijk leren personenauto

 • Ontwikkeld vanuit de praktijk.
 • Hulpmiddel voor, tijdens én na rijlessen.
 • Gebaseerd op de modules die het CBR toetst
 • Het boek behandelt alle belangrijke thema’s, zoals voertuigbediening en -beheersing, stoppen en wegrijden, parkeer- en omkeeropdrachten, complexe kruispunten en rotondes en ga zo maar door.

  Ideaal hulpmiddel tijdens het lessen

  Aan de hand van het boek kan je je voorbereiden op je rijlessen en achteraf evalueren. De voortgangstabel en zelfreflectieformulieren geven jou inzicht in de voortgang en verbeterpunten. Toe aan het rijden van een proefexamen? Dan kunnen de uitslagformulieren achterin het boek gebruikt worden om de rit te beoordelen.

  Geïntegreerde verwijzingen naar theorie

  Is er voor een praktisch onderdeel bepaalde theoretische verkeerskennis nodig? Dan staat dit in het boek vermeld. Je weet zo precies welke theorie je moet beheersen en indien nodig nog even moet opfrissen. De genoemde theorie-onderdelen corresponderen hierbij naadloos met de hoofdstukken in het boek 'Theorie leren personenauto'. Theorie en praktijk worden op die manier optimaal met elkaar gecombineerd. En dat maakt het boek van toegevoegde waarde voor jouw rijopleiding.