Theoriepakket motor basis

Basispakket met theorieboek en 10 uur online oefenen

Met dit basispakket kan je direct aan de slag. Het boek bevat alle theorie die je nodig hebt voor het examen, gerangschikt volgens de 8 CBR-onderwerpen. De lesstof kan tijdens en na het lezen getoetst worden met de online oefentoetsen en -examens.

Direct aan de slag

Met dit basis pakket kan je direct aan de slag voor het CBR theorie-examen. Het lesboek bevat de volledige lesstof op een logische wijze gerangschikt in 8 hoofdstukken, volgens de indeling van het CBR. Tijdens het leren kan je jouw voortgang regelmatig checken met de bijbehorende online oefentoetsen. Deze staan met handige QR-codes aangegeven in het boek. Heb je het boek volledig doorgenomen, dan kan je beginnen aan de online oefenexamens. Deze zijn op dezelfde manier vormgegeven als het echte CBR examen, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Aan het eind van elk examen zie je precies welke hoofdstukken nog wat extra aandacht nodig hebben.

Online oefentoetsen en examens

Om de kans van slagen te vergroten, krijg je bij dit pakket een gratis online examentraining. Deze training is goed voor maar liefst 10 uur online oefenen met deeltoetsen en proefexamens. En wil je langer oefenen, dan is de code gemakkelijk op te waarderen. De onderdelen corresponderen met de 8 hoofdstukken in het theorieboek. Op die manier zie je in één oogopslag welke onderdelen meer aandacht nodig hebben. En doordat de oefenexamens overeenkomen met de theorie-examens van het CBR, word je perfect voorbereid.

Informatieboekje Je rijbewijs halen

Het rijbewijs halen kan best spannend zijn. Vaak heb je nog flink wat praktische vragen. Bij ieder boekenpakket levert LENS een boekje met praktische informatie over waar je aan moet denken als je jouw rijbewijs wilt halen. Van het machtigen van de rijschool en het invullen van de gezondheidsverklaring, tot het aanmelden bij het CBR voor het theorie-examen en het ophalen van je rijbewijs bij de gemeente. Dit voorkomt onnodige extra stress.

Waarom het basis pakket?

  • Een goede voorbereiding voor een mooie prijs.
  • Gerangschikt volgens de 8 onderwerpen van het CBR.
  • Toegang tot online examentraining voor een nog betere voorbereiding.
  • Inclusief praktische informatie over het behalen van het rijbewijs.
  • Toch op zoek naar een uitgebreider pakket, inclusief samenvatting? Kijk dan eens bij onze complete pakketten.