Theoriepakket personenauto compleet (Engelse versie)

Compleet pakket met theorieboek, samenvatting en 10 uur online examentraining in het Engels

Dit complete pakket bestaat uit het Engelstalige theorieboek 'Theory manual passenger car', een handige Engelstalige samenvatting en 10 uur Engelstalige online examentraining. De perfecte voorbereiding voor als je in het Engels examen wil gaan doen.

Compleet
Compleet

Compleet pakket

Met dit complete pakket kan je direct aan de slag voor het Engelstalige CBR theorie-examen. Het lesboek bevat de volledige lesstof op een logische wijze gerangschikt in 8 hoofdstukken, volgens de indeling van het CBR. Tijdens het leren kan je jouw voortgang regelmatig checken met de bijbehorende online oefentoetsen. Deze staan met handige QR-codes aangegeven in het boek. Heb je het boek volledig doorgenomen, dan kan je beginnen aan de online oefenexamens. Deze zijn op dezelfde manier vormgegeven als het echte CBR examen, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Tussendoor kan je de samenvatting als naslagwerk gebruiken, hierin zijn de belangrijkste onderwerpen per hoofdstuk opgenomen in beknopte maar duidelijke taal.

Samenvatting

In deze samenvatting staan de belangrijkste onderwerpen netjes gerangschikt per hoofdstuk. Ideaal om te gebruiken tijdens het maken van oefenexamens, of om de stof nog één keer kort door te nemen vlak voor het CBR examen. Makkelijk mee te nemen voor tijdens een saaie busreis, of een tussenuur op school.

Online oefentoetsen en examens

Om de kans van slagen te vergroten, krijg je bij dit pakket een gratis online examentraining. Deze training is goed voor maar liefst 10 uur online oefenen met deeltoetsen en proefexamens. En wil je langer oefenen, dan is de code gemakkelijk op te waarderen. De onderdelen corresponderen met de 8 hoofdstukken in het theorieboek en de samenvatting. Op die manier zie je in één oogopslag welke onderdelen meer aandacht nodig hebben. En doordat de oefenexamens overeenkomen met de theorie-examens van het CBR, word je perfect voorbereid.

Waarom het complete pakket?

  • Geen andere lesmaterialen nodig.
  • Gerangschikt volgens de 8 onderwerpen van het CBR.
  • Toegang tot online examentraining voor een nog betere voorbereiding.
  • Inclusief beknopte samenvatting, het ideale naslagwerk.
  • Gerelateerde producten