Nieuw examencentrum Zwolle start 1 december

Het nieuwe CBR-examencentrum in Zwolle gaat op maandag 1 december van start.

Vanaf een representatief kantoorpand aan de Branderweg 3 worden dan theorie- en praktijkexamens afgelegd en ook rijtesten voor mensen met een medische beperking.Bij de theorie-examens wordt gebruik gemaakt van een nieuw systeem, waarbij de kandidaat individueel examen doet op een touch-screen.

Opvallende locatie op het bedrijventerrein Voorst

Naast een theorie-examenzaal, een praktijkexamenzaal en een wachtruimte, heeft de nieuwe locatie op het bedrijventerrein Voorst ook een eigen ruimte voor de rijtesten en twee lokalen voor de cursus over alcohol en verkeer (EMA/LEMA) en de cursus over verantwoord rijgedrag in het verkeer (EMG).

Parkeerplaatsen

Het aantal parkeerplaatsen voor de praktijkexamenkandidaten is voldoende. De theorie-examenkandidaten kunnen gebruik maken van parkeergelegenheid op zo’n 200 meter afstand, gelegen aan de Punterweg bij de huisnummers 3-11. Vanaf de Branderweg is de Punterweg te bereiken via de Schokkerweg.

Oude locatie

Vanaf de huidige locatie in Sporthal Stilo aan de Van Wevelinkhovenstraat 105 zullen op vrijdag 28 november voor het laatst praktijkexamens worden verreden. De laatste theorie-examens voor de divisie Theorie (auto/motor/bromfiets) vinden op vrijdag 12 december plaats. CCV blijft in ieder geval tot 1 april 2015 op deze locatie schriftelijke examens afnemen.