Leermiddelen

De verkeersborden kennen, voorrangssituaties begrijpen en weten hoe je bijzondere verrichtingen uitvoert. Zomaar een paar belangrijke thema’s voor iedere nieuwe bestuurder. Lens ontwikkelt verkeersleermiddelen waarmee kandidaten zich tot in de puntjes voorbereiden op hun rijlessen en het theorie- en praktijkexamen. Voor het auto-, motor- en bromfietsrijbewijs.

Digitaal leren

Swipen, tappen en klikken. Leerlingen zijn steeds meer gewend aan digitale leermiddelen. Daarom ontwikkelen we online lesmateriaal en complete digitale cursussen.

Meer informatie over iTheorie

Boeken

Zonder afleidingen leren met een boek op schoot? Dat kan met de theorieboeken en een uitgebreid praktijkboek ter ondersteuning van de rijlessen.

Theorie leren auto

Met theorieboek Theorie leren auto leren cursisten de theoriestof voor het autorijbewijs. De perfecte voorbereiding op het CBR theorie-examen!

Theorie leren auto

Theorie leren motor

Met het theorieboek Theorie leren motor en de online examentrainingen bereiden examenkandidaten zich perfect voor op het officiële CBR theorie-examen.

Theorie leren motor

Theorie leren bromfiets

Met het theorieboek Theorie leren bromfiets en de online examentraining bereiden cursisten zich tot in de puntjes voor op het CBR theorie-examen.

Theorie leren bromfiets

Praktijk leren auto

Het praktijkboek Praktijk leren auto helpt bij het stap voor stap voorbereiden op het CBR praktijkexamen voor het autorijbewijs.

Praktijk leren auto

Verkeersbordenboek

Een compleet overzicht van alle verkeersborden? Het Verkeersbordenboek maakt leren makkelijk en overzichtelijk. Onmisbaar voor elke CBR examenkandidaat!

Verkeersbordenboek