Leermiddelen

De verkeersborden kennen, voorrangssituaties begrijpen en weten hoe je bijzondere verrichtingen uitvoert. Zomaar een paar belangrijke thema’s voor iedere nieuwe bestuurder. Lens ontwikkelt verkeersleermiddelen waarmee kandidaten zich tot in de puntjes voorbereiden op hun rijlessen en het theorie- en praktijkexamen. Voor het auto-, motor- en bromfietsrijbewijs.

Digitaal leren

Swipen, tappen en klikken. Leerlingen zijn steeds meer gewend aan digitale leermiddelen. iTheorie speelt hierop in met een volledige theorie-opleiding in een online leeromgeving. Inclusief de mogelijkheid om online live lessen te volgen.

Meer informatie over iTheorie

Boeken

Zonder afleidingen leren met een boek op schoot? Dat kan met de theorieboeken en een uitgebreid praktijkboek ter ondersteuning van de rijlessen.

Theorie leren personenauto

Met het theorieboek Theorie leren personenauto en de online examentraining leren cursisten stap voor stap de theoriestof voor het autorijbewijs. De perfecte voorbereiding op het CBR theorie-examen! Ook verkrijgbaar in het Engels.

Theorie leren personenauto

Theorie leren motorfiets

Met het theorieboek Theorie leren motorfiets en de online examentraining bereiden examenkandidaten zich perfect voor op het officiële CBR theorie-examen.

Theorie leren motorfiets

Theorie leren bromfiets

Met het theorieboek Theorie leren bromfiets en de online examentraining bereiden cursisten zich tot in de puntjes voor op het CBR theorie-examen.

Theorie leren bromfiets

Praktijk leren personenauto

Het praktijkboek Praktijk leren personenauto helpt bij het stap voor stap voorbereiden op het CBR-praktijkexamen voor het autorijbewijs. Ook verkrijgbaar in het Engels.

Praktijk leren personenauto

Verkeersbordenboek

In het verkeersborden boek staan alle verkeersborden van het RVV en BABW overzichtelijk gerangschikt. Onmisbaar voor elke CBR-examenkandidaat en een ideaal naslagwerk voor de instructeur.

Verkeersbordenboek