Theorie leren motorfiets

Als rijinstructeur wil je dat je leerlingen slagen. Een duidelijk en overzichtelijk theorieboek helpt hierbij. Om cursisten zo goed mogelijk voor te bereiden op het theorie-examen voor het motorrijbewijs, is het theorieboek Theorie leren motorfiets ontwikkeld. Een lesmethode die al jaren wordt ingezet door rijinstructeurs in heel Nederland.


Aan de slag met Theorie leren motorfiets

Bestel jouw exemplaren eenvoudig online!

Online examentraining

Om de kans van slagen te vergroten, krijgt iedereen die gebruikmaakt van het basispakket er een gratis online examentraining bij. Deze training is goed voor maar liefst één maand onbeperkt oefentoetsen en proefexamens. En wil je langer oefenen, dan is de code gemakkelijk op te waarderen.

De onderdelen corresponderen met de hoofdstukken in het theorieboek. Dat maakt het verbeteren van je kennis van een bepaald onderdeel extra eenvoudig. En doordat de officiële training overeenkomt met de theorie-examens van het CBR, kun je ervan uitgaan dat je als cursist perfect bent voorbereid.

Samenvatting motorfiets

In dit boekje wordt de theorie uit het boek Theorie leren motorfiets overzichtelijk samengevat. Ideaal om na het doornemen van het theorieboek, alles nog even na te lezen.

Daarom Theorie leren motorfiets

  • Opgebouwd volgens de CBR-categorieën
  • Combinatie met digitale examentrainingen
  • Al jarenlang een favoriet onder rijinstructeurs

Altijd up-to-date

Is een examenonderdeel aangepast? Of is er een nieuwe verkeersregel van kracht? We passen het direct aan in onze leermiddelen.