Theorie leren bromfiets

Compacte en heldere theoriestof, passend bij een over het algemeen jongere doelgroep. Dat biedt het theorieboek Theorie leren bromfiets. De theorie bereidt cursisten doelgericht voor op het examen voor het bromfiets-, snorfiets-, scooter-, speedpedelec- en brommobielrijbewijs.


Aan de slag met Theorie leren bromfiets

Bestel jouw exemplaren eenvoudig online!

Online examentraining

Wie leert en oefent met het theorieboek Theorie leren bromfiets krijgt ook toegang tot de online examentrainingen. Dit betekent maar liefst één maand onbeperkt toegang tot oefentoetsen bij de hoofdstukken en oefenexamens! Natuurlijk is langer oefenen ook mogelijk, de cursist kan dit online makkelijk zelf opwaarderen. Deze toetsen zijn qua opbouw hetzelfde als de theorie-examens bij het CBR. Dat staat garant voor een optimale voorbereiding.

Samenvatting bromfiets

In dit boekje wordt de theorie uit het boek Theorie leren bromfiets overzichtelijk samengevat. Ideaal om na het leren van het theorieboek, alles nog even in het kort na te lezen.

Daarom Theorie leren bromfiets

  • Opgebouwd volgens de CBR-categorieën
  • Combinatie met digitale examentrainingen
  • Al jarenlang een favoriet onder rijinstructeurs

In het theorieboek worden examenkandidaten stapsgewijs voorbereid op het theorie-examen. De opbouw van het boek correspondeert met de officiële CBR-categorieën. Dat werkt prettig, snel en succesvol!

Altijd up-to-date

Is een examenonderdeel aangepast? Of is er een nieuwe verkeersregel van kracht? We passen het direct aan in onze leermiddelen.