Theorie leren personenauto

Als rijschoolhouder wil je dat jouw leerlingen zo goed en veilig mogelijk de weg op kunnen. Maar je ziet je leerlingen over het algemeen 1, 2 of 3 uur in de week. Een groot deel van het leerproces vindt dus plaats buiten de lesauto. Het theorieboek Theorie leren personenauto biedt daarbij zekerheid.


Aan de slag met Theorie leren personenauto

Bestel jouw exemplaren eenvoudig online!

Online examentraining

Bij het basispakket hoort standaard een inlogcode waarmee de cursist 1 maand onbeperkt online oefentoetsen bij de hoofdstukken en oefenexamens kan maken. Wil de cursist langer oefenen, dan is de code door de cursist zelf gemakkelijk op te waarderen.

Samenvatting personenauto

In dit boekje staat de theorie uit het boek Theorie leren personenauto handig samengevat. Ideaal om te gebruiken na het doornemen van het theorieboek, om alles nog even na te lezen.

Theory manual passenger car

Het boek Theorie leren personenauto inclusief de online examentraining is er ook in het Engels. Ideaal voor de cursist die zich voorbereidt op het Engelstalige CBR examen personenauto.

Summary passenger car

Net als het theorieboek is ook de samenvatting voor de personenauto verkrijgbaar in het Engels.

Daarom Theorie leren personenauto

  • Opgebouwd volgens de CBR-categorie├źn
  • Combinatie met digitale examentrainingen
  • Al jarenlang een favoriet onder rijinstructeurs

Altijd up-to-date

Is een examenonderdeel aangepast? Of is er een nieuwe verkeersregel van kracht? We passen het direct aan in onze leermiddelen.