Vacature verkeersdeskundige

Bij LENS Media zijn we momenteel op zoek naar een gedreven verkeersdeskundige theoretisch lesmateriaal en ondersteuning om ons team te versterken in het ondersteunen van de ontwikkeling van hoogwaardig lesmateriaal.

Als jij afkomstig bent van Hogeschool NOVI, Verkeersnet Academy, of als je de opleiding Verkeerskundig Medewerker of Ruimtelijke Ontwikkeling-Mobiliteit volgt, en je bent op zoek naar een stage of bijbaan, dan nodigen wij je uit om te solliciteren bij LENS Media!

Jouw Rol:

In deze rol zoeken we een enthousiaste professional met actuele kennis van verkeerswet- en regelgeving. Je voornaamste verantwoordelijkheid zal het controleren en valideren zijn van theoretisch lesmateriaal voor diverse voertuigen, waaronder auto's, motoren en bromfietsen. Dit omvat onderwerpen zoals complexe voorrangssituaties op kruispunten en het verhelderen van gecompliceerde verkeerstheorie. Daarnaast ben je actief betrokken bij het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal.

Doel van de Functie:

De kern van deze functie is het ontwikkelen van leermiddelen die leerlingen in staat stellen om met succes hun theoretische examens af te leggen.

Taken en Verantwoordelijkheden:

  • Grondige beheersing van verkeerswet- en regelgeving
  • Nakijken en corrigeren van lesmateriaal met betrekking tot verkeer
  • Verduidelijken en uitwerken van ingewikkelde verkeersregels
  • Overkoepelende ondersteuning bij het optimaliseren van leermaterialen voor cursussen
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse schrijftaal
  • Ervaring met CBR-examens wordt als een pluspunt beschouwd

Ben je enthousiast om jouw diepgaande verkeerskennis toe te passen en te delen? We nodigen je uit om een beknopte beschrijving van je opleiding en je gewenste stageperiode te sturen, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

Indien deze rol en visie overeenkomen met jouw vaardigheden en ambities, nodigen we je van harte uit om direct te solliciteren. Stuur je CV en motivatie naar info@lensmedia.nl en neem de eerste stap naar een boeiende samenwerking met LENS Media.

Over LENS Media:

LENS ontwikkelt verkeersleermiddelen waarmee cursisten zich voorbereiden op hun rijlessen en het theorie-examen bij het CBR. Stuk voor stuk lesmaterialen waarmee ze kunnen oefenen op een manier die bij hen past.

Met onze theorie- en praktijkboeken, apps en digitale cursussen helpen we leerlingen vooruit. Op de korte én lange termijn. Want theorie leren is niet alleen belangrijk om je rijbewijs te halen, het is ook onmisbaar om straks veilig de weg op te gaan. Langdurig effect. Dat is waar het om draait.

Als deze rol en visie overeenkomen met jouw vaardigheden en ambities, nodigen we je uit om direct te solliciteren. Stuur je CV en motivatie naar info@lensmedia.nl.

 

Geplaatst op 11-9-2023