Vacature jurist junior/medior

Bij LENS Media zijn we momenteel op zoek naar een ambitieuze junior jurist om ons team te versterken in het ondersteunen van onze juridische aspecten, theoretische cursussen en de ontwikkeling van hoogwaardig lesmateriaal.

Als jij een enthousiaste rechtenstudent bent en op zoek bent naar een leerzame bijbaan, dan nodigen wij je uit om te solliciteren bij LENS Media!

Jouw Rol:

In deze rol zoeken we een gedreven individu met interesse in juridische vraagstukken. Je voornaamste verantwoordelijkheid zal liggen bij het controleren en valideren van theoretisch lesmateriaal met betrekking tot juridische aspecten. Dit omvat onderwerpen zoals verkeerswet, auteursrecht en privacywetgeving.

Doel van de Functie:

De kern van deze functie is het ontwikkelen van lesmaterialen die leerlingen helpen complexe juridische concepten te begrijpen en toe te passen.

Taken en Verantwoordelijkheden:

  • Grondige kennis van relevante juridische vraagstukken
  • Nakijken en corrigeren van lesmateriaal met betrekking tot juridische onderwerpen
  • Verduidelijken van ingewikkelde juridische concepten
  • Overkoepelende ondersteuning bij het optimaliseren van lesmateriaal voor cursussen
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse schrijftaal

Ervaring met het vertalen van complexe juridische informatie naar begrijpelijke taal wordt gewaardeerd

Ben je enthousiast om jouw juridische kennis toe te passen en te delen? Stuur ons een beknopte beschrijving van je opleiding en je beschikbaarheid, zodat we samen de mogelijkheden kunnen verkennen.

Over LENS Media:

LENS ontwikkelt verkeersleermiddelen waarmee cursisten zich voorbereiden op hun rijlessen en het theorie-examen bij het CBR. Stuk voor stuk lesmaterialen waarmee ze kunnen oefenen op een manier die bij hen past.

Met onze theorie- en praktijkboeken, apps en digitale cursussen helpen we leerlingen vooruit. Op de korte én lange termijn. Want theorie leren is niet alleen belangrijk om je rijbewijs te halen, het is ook onmisbaar om straks veilig de weg op te gaan. Langdurig effect. Dat is waar het om draait.

Als deze rol en visie overeenkomen met jouw vaardigheden en ambities, nodigen we je uit om direct te solliciteren. Stuur je CV en motivatie naar info@lensmedia.nl.

 

Geplaatst op 11-9-2023