Nieuw examencentrum Schelluinen start 1 december

Op maandag 1 december gaat het geheel vernieuwde CBR-examencentrum in Schelluinen van start. Vanaf een representatief kantoorpand aan de Sportlaan 2a worden dan praktijkexamens afgelegd en rijtesten voor mensen met een medische beperking.

Vanaf een nog nader te bepalen datum in december komen daar detheorie-examens bij. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een nieuw systeem, waarbij de kandidaat individueel examen doet op een touch-screen.

Laatste examens oude locatie op 28 november

Naast een theorie-examenzaal, een praktijkexamenzaal en een wachtruimte, heeft de nieuwe locatie ook een eigen ruimte voor de rijtesten. Het aantal parkeerplaatsen voor kandidaten is voldoende. Indien nodig, kunnen bezoekers ook gebruik maken van het openbare parkeerterrein naast het huidige examencentrum aan de Sportlaan 1. Daar zullen op vrijdag 28 november voor het laatst praktijkexamens worden verreden.

Theorie-examencentrum in Dordrecht te vervallen

Met de komst van een theorie-examencentrum in Schelluinen komt het theorie-examencentrum in Dordrecht te vervallen. Een exacte datum voor de sluiting is nog niet bekend. Het praktijkexamencentrum blijft gewoon gehandhaafd aan de Egstraat 4 in Dordrecht.