Lesauto over de kop geslagen

Een lesauto is zaterdag aan het begin van de middag over de kop geslagen op de Oosterblokker in Oosterblokker. De bestuurder raakte hierbij gewond.Volgens getuigen was de klap enorm.

De gevel van de woning is ontzet en meerdere ramen zouden zijn gesneuveld. Rond twaalf uur verloor de bestuurder van de auto door een klapband de macht over het stuur. Hij botste tegen een gevel van een woning en kwam vervolgens op z’n kop terecht. De bestuurder was op het moment van het ongeluk niet bezig met een rijles.

Met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis

De bestuurder kon op eigen kracht  het voertuig verlaten en is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Volgens ooggetuigen heeft de bestuurder te hard gereden, maar de politie kan dit niet bevestigen.

Ravage ter plekke was groot

“De bewoners van het huis kwamen met de schrik vrij, maar de ravage ter plekke was groot. Zowel het woonhuis als het voertuig liepen forse schade op. Daarom hebben wij  Oosterblokker  volledig afgesloten om ter plaatse een uitgebreid onderzoek uit te voeren”, aldus een woordvoerder van de politie.