Examencentrum Maastricht verhuist binnen Geusselt

Stapsgewijs worden de verschillende examencentra van het CBR verbouwd.

De examencentra worden geschikt gemaakt voor het nieuwe individuele CBR theorie-examen. Gelijkertijd wordt er veel aandacht besteed aan inrichting en de klantvriendelijkheid van de diverse centra, zoals per medio februari 2015 ook in Maastricht.

Verhuizing binnen de huidige locatie

Het CBR-examencentrum in Maastricht verhuist binnen de huidige locatie in Bedrijvencentrum Geusselt. Binnen het gebouw Zuidpark gaan we van Stadionplein 12 naar Stadionplein 34, 37, 40. Na de nodige verbouwingswerkzaamheden kunnen we daar naar verwachting vanaf medio februari 2015 theorie- en praktijkexamens afnemen, aldus een woordvoerder van het CBR. 

Ook in Maastricht: meer gemak en efficiëntie en toekomstbestendig

Het nieuwe systeem biedt meer gemak en efficiëntie en is toekomst bestendig. Zo is het mogelijk om met het nieuwe examensysteem op termijn te werken met bewegende beelden,  waarnaar het CBR nog onderzoek doet. Vooral de gevaarherkenning zal dan drastische wijzigen. Dus geen statische foto meer, maar bewegende beelden. De theorie-examens verlopen dan via het nieuwe systeem, waarbij de kandidaat dus individueel examen doet op een touch-screen.