iTheorie.nl

iTheorie: een compleet online theoriepakket
Verkeersregels, gevaarherkenning en praktijkinstructies online bestuderen. iTheorie is een digitaal lesprogramma vol theorie en oefeningen voor het oefenen voor je theorie-examen bij het CBR. Dankzij de complete online theorieopleiding iTheorie is leren leerzaam én leuk! Het lespakket bestaat uit een online lesboek aangevuld met 100 geanimeerde lesfilms over gevaarherkenning, 60 instructiefilmpjes en maarliefst 50 theorie-examens die je kunt oefenen. Lekker thuis in je eigen tempo leren. Dat is iTheorie.

Online leren en oefenen voor je theorie-examen bij het CBR
De theorie leer je vanuit een digitaal lesboek. Heb je de informatie bestudeerd? Via de digitale toets kun je de opgedane kennis toetsen. Als je die toets hebt gehaald, mag je beginnen aan het volgende hoofdstuk. Denk je dat je alles onder de knie hebt? Dan mag je een proefexamen maken. En daarvoor geldt: hoe meer je hebt geleerd, hoe meer proefexamens je kunt maken. Want van alleen oefenexamens maken, slaag je niet voor je theorie-examen bij het CBR. Daarvoor zul je toch écht de theorie moeten doornemen. En daarbij helpt iTheorie je.

Instructiefilms over verkeersinzicht en gevaarherkenning
Omdat het theorie-examen van het CBR ook bestaat uit vragen over verkeersinzicht, leer je dankzij de 100 lesfilms verschillende gevaarsituaties te herkennen. En dankzij de 60 instructiefilms bereid je je helemaal voor op praktijksituaties. Dat is het nieuwe leren van iTheorie. Is het online lespakket van iTheorie iets voor jou? Bestellen kan via de website van iTheorie of via je rijschool.

 

 

Geef een reactie