Theorieboek met cd-rom, dvd of inlogcode 6% BTW

Oók op gecombineerde theoriepakketten mag één tarief van 6% worden gehanteerd. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving in de media.

BelastingdienstOók op gecombineerde theoriepakketten mag één tarief van 6% worden gehanteerd. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving in de media.

In januari werd op VerkeersPro in het nieuws gebracht dat rijscholen “de klos” zouden zijn als zij deze pakketten niet tegen het 21%-tarief zouden verkopen. “Theorieboek met cd-rom, dvd of inlogcode 6% BTW” verder lezen

Gewapende overval op rijschool in Amsterdam.

Gewapende overval op rijschool in Amsterdam.

MTg4MTMzbm9wb2xpdGllIn verband met een gewapende overval op een rijschool op de Bijlmerdreef is de politie met een politiehelikopter op zoek naar twee negroïde mannen.

De mannen vroegen om informatie over de aangeboden lespakketten. Plotseling werd een vuurwapen  getrokken en ontstond er een behoorlijke “Gewapende overval op rijschool in Amsterdam.” verder lezen

Gewapende overval op rijschool in Amsterdam.

Gewapende overval op rijschool in Amsterdam.

politie-150x150In verband met een gewapende overval op een rijschool op de Bijlmerdreef is de politie met een politiehelikopter op zoek naar twee negroïde mannen.

Politiehelikopter. 
De mannen vroegen om informatie over de aangeboden lespakketten. Plotseling werd een vuurwapen  getrokken en ontstond er een behoorlijke consternatie.  De daders zijn vervolgens te voet gevlucht. Een politiehelikopter ging daarna de lucht in om te zoeken naar de overvallers. 
“Gewapende overval op rijschool in Amsterdam.” verder lezen

Succesvol Bovag Rijscholen congres 2013

Succesvol Bovag Rijscholen congres

logo_bovagDe Evenementenhal in Gorinchem was op 13 mei j.l. gastheer voor het vijfde BOVAG Rijscholencongres. Eerlijk en competitief ondernemen was het centrale punt van deze bijeenkomst.

Rijschoolondernemers kunnen een gevarieerd programma tegemoet zien, waar zij ook daadwerkelijk in de dagelijkse praktijk voordeel van kunnen “Succesvol Bovag Rijscholen congres 2013” verder lezen

Reserveringstermijnen praktijkexamens

Reserveringstermijnen praktijkexamens; hoe werkt dat?

cbr-22-480x307Het CBR streeft ernaar dat het eerste praktijkexamen voor de personenauto binnen 7 weken kan worden gereserveerd. Voor het herexamen is dat binnen 5 weken. Deze termijnen zijn afgesproken met de rijschoolbranche en het ministerie van Infrastructuur en Milieu.

Landelijk lag de reserveringstermijn “Reserveringstermijnen praktijkexamens” verder lezen

Geen uitstel, maar óók praktijkexamens met gladheid

Geen uitstel, maar óók praktijkexamens met gladheid

Schermafbeelding 2013-02-11 om 11.57.53Veel rijscholen hebben te maken gehad met uitstel van examens en het niet laten doorgaan van de rijlessen, door winterse overlast. Maar, de winter is nog niet voorbij, want ook in februari en maart zijn winterse buien en besneeuwde wegen geen uitzondering.

Echter rijscholen die op winterbanden “Geen uitstel, maar óók praktijkexamens met gladheid” verder lezen

iTheorie sponsort rijschoolreclame

iTheorie sponsort reclame die rijscholen willen maken

leerlingEen belangrijk onderdeel van de werkzaamheden van rijschoolhouders zal bestaan uit het binnenhalen van nieuwe cursisten.

Vanaf nu hoeft dat niet meer, want ze worden u voor het hele jaar aangereikt. En zo kunt u zich weer richten op uw eigen kwaliteiten: het lesgeven. “iTheorie sponsort rijschoolreclame” verder lezen