Theorieboek met cd-rom, dvd of inlogcode 6% BTW

Oók op gecombineerde theoriepakketten mag één tarief van 6% worden gehanteerd. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving in de media.

BelastingdienstOók op gecombineerde theoriepakketten mag één tarief van 6% worden gehanteerd. Dit in tegenstelling tot eerdere berichtgeving in de media.

In januari werd op VerkeersPro in het nieuws gebracht dat rijscholen “de klos” zouden zijn als zij deze pakketten niet tegen het 21%-tarief zouden verkopen. “Theorieboek met cd-rom, dvd of inlogcode 6% BTW” verder lezen

Gratis rijschoolsoftware PlanGo

iTheorie geeft jaar lang gratis rijschoolsoftware PlanGo aan haar klanten

PlangoEen groeiend aantal rijscholen kiest voor het automatiseren van de dagelijkse processen zoals het maken van afspraken, het versturen van de rekeningen en het bijhouden van de lestegoeden. Voor zelfstandige rij-instructeurs heeft rijschoolsoftware veel voordelen, maar juist deze groep ervaart het beginnen met de software als een grote stap.

“De organisatie van de rijschool wordt steeds “Gratis rijschoolsoftware PlanGo” verder lezen

Rijexamenkandidaat mag niet de dupe zijn van schuld rijschool

Rijexamenkandidaat mag niet de dupe zijn van schuld rijschool

Schermafbeelding 2013-08-01 om 11.45.59De Belastingdienst moet niet langer beslag kunnen leggen op geld van rijexamenkandidaten.

Het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) en rijscholen gaan snel om tafel om dit voor elkaar te krijgen. Dat laat de branche weten nadat de Belastingdienst regio Rotterdam afgelopen week bij 69 rijscholen met een “Rijexamenkandidaat mag niet de dupe zijn van schuld rijschool” verder lezen